Postgaarden og Coronavirus

På baggrund af Statsministerens pressemøde onsdag d. 11. marts, aflyses foreløbigt alle koncerter og arrangementer på Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus fra d. 12. marts og foreløbigt til d. 8. juni 2020. 

Coronavirus

På baggrund af Statsministerens pressemøde onsdag d. 11. marts, aflyses foreløbigt alle koncerter og arrangementer på Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus fra d. 12. marts og foreløbigt til d. 8. juni 2020. 

Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus er lukket – også for besøgende, møder m.v. – foreløbig til d. 8. juni 2020.

Vi kan stadig kontaktes på telefon på 30241341 eller mail Postgaarden@yahoo.com.

Hvad med mine billetter:

Billetter til aflyste koncerter refunderes (excl. gebyr), der hvor du har købt billetterne – Billetsalg.dk. Der vil blive sendt mail om retningslinjer vedr. dette ud til alle berørte billetkøbere.

Billetter til flyttede koncerter på Postgaarden kan anvendes ved ny koncertdato eller billetter kan refunderes via billetsælger (deadline for refundering udmeldes).

Vi opfordrer til, at du – hvis du kan deltage i koncerten på den nye dato – beholder dine billetter. På den måde hjælper du både dit lokale spillested og artisten i en svær tid. Læs mere om den landsdækkende kampagne #BeholdDinBillet på hjemmesiden for spillesteder og festivalers interesseorganisation, “Dansk Live”, lige her.

 

Retningslinjer vedr. returnering 

Har du billet til et af vores arrangementer i marts, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi har en del berørte arrangementer. Vi arbejder på højtryk for at finde frem til de bedste løsninger for alle.

Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

 

Uden jer - er vi ingenting!

Postgaarden er personligt ejet, uden støtte fra det offentlige og div. fonde. Det værste scenarie for os, ville være at skulle lukke vores musikhus igen.

Coronavirussen har desværre sat en stopper for over 20 af vores arrangementer, både offentlige koncerter og private fester bryllupper, fødselsdage, konfirmationer mm. Vi er i stærk dialog med kunstnerne og arbejder stadig på at flytte flere af vores events.

Vi påskønner alle jer, som beholder jeres billetter til en evt. ny dato. Om det så er til jer selv, eller i giver det væk i gave.


I er med til at holde hjulene i gang. Tusinde tak for det!!!!

Uden koncertgæster er vi ingenting. Så på forhånd TUSINDE TAK for jeres støtte, af vores lokale Musikhus.

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste – vi glæder os til at se jer igen…

 

Kærlig Hilsen
Morten og Trine Nystrup
Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus

 

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores facebookside!