Comedy m. Phillip Devantier, Brian Mørk og Jacob Wilson

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 19:00

Der kan tilkøbes showmenu til Det Mexicanske Bøfhus

17:30 Ankomst på Det Mexicanske Bøfhus (hvis du har tilkøbt showmenu)

18:00 Spisning (hvis du har tilkøbt showmenu)

19:30 Afgang mod Postgaarden (2 minutters gang)

Har du IKKE tilkøbt showmenu hos Det Mexicanske Bøfhus, er du velkommen i Postgaarden fra kl. 19:00

PHILLIP DEVANTIER er stand-up komiker og har over 10 års erfaring med at få folk til at grine! I 2018 vandt han titlen “Danmarksmester i stand-up” og siden da har Phillip fået danskerne til at grine på bl.a. Comedy Aid, Tinderbox, Bakken, samt diverse comedyklubber rundt i landet.

Hans to første oneman shows “En Rigtig Mand” og “Grinebidder” er begge blevet vist i TV flere gange.

Udover at være en enormt dygtig stand-up komiker, er han også en fremragende historiefortæller, der elsker at dele historier fra sin hverdag. Ofte omhandler hans jokes situationer, som de fleste kan nikke genkendende til. Når Phillip optræder foregår det i et højt tempo og uden for mange bandeord. Da han er en dreng fra landet, har han ikke behov for at sige ordet ”fuck” hvis et enkelt blik i en joke, kan sige det samme.

 

BRIAN MØRK: skarp satire og befriende begavet humor – tilsat en cool og tilbagelænet stil. Brian Mørks comedy er intelligent og underholdende, og han er en mester i at reagere på input fra salen. Trods sin skarpslebne sarkasme og stand-up branchens mest diabolske udseende er Brian Mørk altid top-engageret, personlig og udpræget flink, når han er ude at optræde.

Den sjællandske komiker har karrieren igennem skrevet materiale til så forskellige genrer som børne-tv, historierne om flodhesten Dolph og tv-showet Zulu Awards. Vi nævner i flæng: TV2’s ’Live fra Bremen’, ’Rock ‘n’ Royal’, ’9 ud af 10’ og ’Styr på dyr, ’Gintbergs Store Aften’ og ’Dolph og Wulff’ på DR2, DR’s ’Familien Morgenhår’ og TV3’s ’Parlamentet’. Han har også ageret vært på Radio 100FM’s ’Morgenhyrderne’ sammen med Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj og Andrea Elisabeth Rudolph samt været forfatter og medvirkende i sketch-programmet ’Gustne Gensyn’ på TV 2 Zulu.

 

JACOB WILSON er umiddelbar og har – i hvert fald ifølge ham selv – et fornuftigt og logisk syn på verden. Det udmunder sig i sikker, satirisk stand-up, hvor Wilsons personlige samfundsobservationer er omdrejningspunktet for et show med et højt niveau. Stilen er nærværende, energisk og ærlig.

Jacob Wilson har arbejdet som professionel stand up komiker siden 2002 og medvirket i flere store TV produktioner som ‘stand-up.dk’, ‘Comedy Fight Club’ og ‘Comedy Aid’, samt produceret one man shows, rost af både publikum så vel som anmelderer. I underholdningsbranchen er han blandt andet kendt fra TV2 programmerne ‘Live fra Bremen’ (Nyhederne sådan ca.), ‘Den blinde vinkel’ og Bingo Banko samt det succesfulde radioprogram Morgenhyrderne. For tiden kan Jacob Wilson opleves hver uge med kollega Mikkel Klint Thorius i ‘Den ugentlige podcast’.

 

Glæd jer til at opleve disse 3 mænd til en fantastisk og latterfyldt aften på Postgaarden!

Tidspunkt:
Dørene åbner:
Show, Sal:
Show, Sal + menu:
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først