Guns n'Roses Tribute

BEMÆRK, DETTE ER EN UDLEJNING – ARRANGØR ER MUSICBOOKING.DK / LEIF MØLLGAARD / LEIF@MUSICBOOKING.DK

G N’ R Tribute hylder et af de bedste rockbands i verden – GUNS N’ ROSES! Du kender vokalen! Du genkender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt alle de vilde historier om rock ‘n roll-bandet, der erobrede verden og smed det hele væk i et væld af sex, stoffer, kvinder og anarki. Guns N’ Roses er rock ‘n roll-legender, punktum.

G N’ R Tribute er en hyldest til et af de største rockbands nogensinde. Deres debutalbum “Appetite for Destruction” fra 1987 er det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien med over 33 millioner solgte albums på verdensplan. Når G N’ R Tribute går på scenen for at hylde originalerne, ved man, at disse gutter virkelig elsker musikken!

G N’ R Tribute giver dig en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash, Duff og resten af bandet. Alle klassikerne bliver fremført med talent, passion, kærlighed og respekt. Så hvis du lukker øjnene, kan du mærke suset hele vejen fra Hollywood. G N’ R-fans er ikke bange for at sammenligne G N’ R Tribute med det originale band i deres bedste alder!

Det er med god grund, at G N’ R Tribute bliver nævnt som det bedste Guns N’ Roses-coverband i Europa!

Tidspunkt:
Dørene åbner :
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først