Koncert m. Donkraft

ARRANGØR: DONKRAFT

AL HENVENDELSE VEDR. ARRANGEMENTET OG OMKRING BILLETTER SKAL SKE TIL DONKRAFT PÅ TELEFON 52 11 18 73

 

19.30  Dørene åbner

DJ O-beat varmer op med rock-program

21.00  Donkraft

22.30  DJ O-beat

 

Hvad får man, når man blander charmen fra ”Magtens Korridor” med noget bund og bid fra ”Volbeat” og tilsætter den melodiske sound fra ”3 Doors Down”- og sidst men ikke mindst, – dansk lyrik med en vredt lydende Michael Bundesen. Tja, så har man Donkraft!!

Udsprunget fra covermusik hvor vi simpelthen bare måtte rocke diverse covernumre op, eller bare lave vores egne versioner, blev vi enige om at lave egne numre, og her blev Donkraft dannet.

Vores musik bliver produceret i Medley Studio hos Lars Rahbek og Søren Andersen. Marcus Winther-John har været med indover flere af vores tekster. Vores mission er at skabe rockmusik med den mere tunge sound fra 90 ́erne of 00 ́erne og tilføre dansk lyrik som noget nyt.

Vores musik er rock/hardrock som vi stræber efter at gøre melodisk og fangende. Der er god energi og en solid bund og masser af melodiske guitarriff. Inspirationskilden er ret bred. Et samsurium af Iron Maiden, Evanescence, Magtens Korridor, 3 Doors Down, Volbeat, Guns ́n roses og D-A-D bare at nævne nogle af dem

Tidspunkt:
Dørene åbner:
Koncert start:
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først