Koncert m. Zididada 25-års jubilæumsturné

BEMÆRK, STÅENDE KONCERT!

Der kan tilkøbes showmenu til Det Mexicanske Bøfhus

18:30 Ankomst på Det Mexicanske Bøfhus (hvis du har tilkøbt showmenu)

19:00 Spisning (hvis du har tilkøbt showmenu)

20:00 Afgang mod Postgaarden (2 minutters gang)

Har du IKKE tilkøbt showmenu hos Det Mexicanske Bøfhus, er du velkommen i Postgaarden fra kl. 20:00.

Det succesrige, danske band Zididada fejrer sit 25 års jubilæum med en turné i foråret 2024. Med i bandbussen vil være et stort bagkatalog af radiohits og anmelderroste albums, men også nyt materiale, fortæller orkestrets frontmand, Jimmy Bacoll.

– Vi er ved at skrive nye sange, og hvad det angår, er vi tilbage ved det gamle Zididada. Det er musik, som man bliver glad af, siger han med et smil.

Zididada – et navn, som bandet selv oversætter til “Evig Sol” – har fra begyndelsen haft positive, livsglade budskaber som omdrejningspunkt. Det kan høres og mærkes, blandt andet i populære numre som “Zididada Day”, “Please Ya Lisa”, “Walking On Water” og “Prinsesse”.

Gennem årene har Zididada også bevæget sig i det mere melankolske univers med numre som for eksempel “Happy Fool” og “Don’t Believe”, men fest og glæde har altid været bandets trofaste følgesvende – og er det stadig. 

Jimmy Bacoll er kendt for både sin fantastisk stemme, sin energi og sit nærvær på en scene, og med et af Danmarks mest erfarne live-orkestre i ryggen er der i dén grad lagt op til et velklingende brag af en jubilæumsfest.

 

 

Tidspunkt:
Gulv, stående:
Show + menu:
Dørene åbner:
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først