Foredrag m. Lars Christiansen

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 19:00

Du kan tilkøbe showmenu til Det Mexicanske Bøfhus

17:30 Ankomst på Det Mexicanske Bøfhus (hvis du har tilkøbt showmenu)

18:00 Spisning (hvis du har tilkøbt showmenu)

19:00 Afgang mod Postgaarden (2 minutters gang)

Har du IKKE tilkøbt showmenu hos Det Mexicanske Bøfhus, er du velkommen i Postgaarden fra kl 19:00

Siden sin exit fra de internationale håndboldarenaer i 2012 har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der virkelig har formået at transformere sine oplevelser som idrætsmand til noget yderst relevant og nærværende for et foredragspublikum. Hans underholdende, ærlige og motiverende foredrag er ganske fortjent blevet særdeles efterspurgte landet over.

Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DR’s Sports Show 2014 blev han optaget som medlem af sportens Hall of Fame. Ud over de markante sportslige meritter er han kendt for sit gode humør og sine altid friske bemærkninger – en sportsmand med mening og kant.

Allerede som ungdomspiller opnåede han betegnelsen ”verdens bedste”. I en periode over 20 år scorede han 1503 mål i 338 A-landskampe, hvilket er suveræn dansk rekord. I det meste af sin karriere spillede han i Flensburg-Handewitt. Her måtte modstandernes målmænd 3996 gange se sig passeret af Lars´ finurlige skud. Han blev udnævnt som ”årets borger” i Slesvig Holsten og efter sit stop i klubben, blev pladsen omkring klubbens hjemmebane omdøbt til Lars Christiansens Platz.

I dag er Lars foredragsholder og håndboldekspert på TV2, hvor han deler ud af sin ekspertviden og anekdoter fra en lang og succesrig karriere.

Tidspunkt:
Dørene åbner:
Show:
Show + menu:
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først