Foredrag, HÆRDET - TRUE CRIME M. RENE DAHL ANDERSEN

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 18:30

Der er mulighed for at tilkøbe showmenu hos Det Mexicanske Bøfhus

17:00 Ankomst på Det Mexicanske Bøfhus (hvis du har tilkøbt showmenu)

17:30 Spisning (hvis du har tilkøbt showmenu)

18:30 Afgang mod Postgaarden (2 minutters gang)

Har du IKKE tilkøbt showmenu hos Det Mexicanske Bøfhus, er du velkommen i Postgaarden fra kl. 18:30

Velkommen til et unikt og nervepirrende foredrag, der tager dig med på en rejse ind i samfundets mørkeste afkroge. René Dahl Andersen, tidligere betjent og undercover-agent, vil guide dig gennem en verden af hårdkogte kriminelle og farlige oplevelser, som kun få virkelig kender til.

René har haft et livsfarligt arbejde, hvor han har arbejdet blandt kriminelle, hemmelige kilder og meddelere. Han har været på kanten af både retsplejelov og straffeloven, og arbejdet har flere gange kunnet koste ham livet. Som betjent i uropatruljen har han oplevet, hvordan moralen og loven ofte gled i baggrunden for de hårdhændede og udsatte betjente.

Med mere end 12 års tjeneste som narkobetjent og mere end 6 år som undercover-agent for både den danske og udenlandske efterretningstjenester, har René set og oplevet mere end de fleste. Hans fortællinger vil tage dig med på en rejse, hvor du vil opleve spændingen, frygten og farerne ved at arbejde i en verden fyldt med kriminalitet.

René har arbejdet sammen med nogle af de mest hardcore kriminelle og levet et farligt liv. Dette har resulteret i et råt, ærligt og skræmmende foredrag, der viser både det bedste og det værste i mennesket. Det er en oplevelse, du ikke vil glemme.

René er også forfatter til bestseller-bogen “Hærdet” og den hel nye bog ”Helhjertet” samt aktuel med podcasten ‘Narkobetjenten og den kriminelle underverden’.

Skal du opleve en ægte, karismatisk, hærdet betjent og undercover-agent dele sine historier og erfaringer – så er det nu.

Vi glæder os til at tage imod jer, til et ærligt foredrag hos Postgaarden Event- og Musikhus.

Tidspunkt:
Dørene åbner:
Show:
Show + menu:
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først