Psykologisk underholdning m. Mikkel Karlsen

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 19:00

Der kan tilkøbes showmenu hos Det Mexicanske Bøfhus

Psykologisk underholdning som du aldrig har set det før.

Psykologisk underholdning er underholdning på et helt nyt niveau. Her bliver I selv en del af underholdningen i et interaktivt show, hvor Mikkel udfordrer og manipulerer jeres tanker og adfærd. En stærk og unik oplevelse, der vil efterlade jer med kæbe dybt begravet i gulvet.

Tankelæsning og manipulation – mød psykologisk entertainer Mikkel Karlsen kendt fra TV.

Hvad hvis nogen kunne vide, hvad du tænkte på lige nu?
Hvad hvis nogen kunne vide, hvad du ville gøre, før du du selv vidste det?
Og hvad hvis du kunne overvære netop denne person udføre sine hjernevridende eksperimenter på en scene lige for øjnene af dig?

“Det er fuldstændig vanvittigt!” Morten Ankerdal, TV2 DE STØRSTE ØJEBLIKKE

Mikkel Karlsen er psykologisk entertainer, og hans ekspertise i hypnose, psykologi og statistik gør ham i stand til at plante tanker og ideer i folks sind samt forudsige folks handlinger og adfærd med ekstrem nøjagtighed.

“Jeg fatter det ikke! Hvordan kan du vide det?!” Janni Pedersen, TV2 GO’ MORGEN DANMARK

Mikkels psykologiske underholdning er en både intim og udfordrende oplevelse, hvor hele selskabet får et eksklusivt fælles minde og ikke mindst historier at fortælle, som ingen vil tro på.

Showet handler om mennesker, hvordan vi tænker, kommunikerer og lader os påvirke. Der opstår mange overraskelser og rigt stof til eftertanke, når Mikkel viser i praksis, hvor meget man egentlig kan vide om nogen, allerede første gang man hilser på dem.
Du møder en empatisk showman med jordnær humor og en behagelig falstersk dialekt. Publikum engageres fra start til slut, for Mikkel bruger sine psykologiske evner til at forstå netop de personer, der sidder foran ham, menneske til menneske. Du, dine venner og publikum er showet.

Han er også jævnligt gæst på TV og radio. Du har måske set Mikkel knække Pernille Blumes pinkode, gætte Cecilie Hothers hemmelige teenageforelskelse og meget mere på bl.a. DR1, TV2 og Canal 9. Intet slår dog oplevelsen ansigt til ansigt og forbløffelsen af selv at blive læst som en åben bog.

“Hvor er det sindssygt!” Ida Wohlert, TV2 GO’ MORGEN DANMARK

Mikkel Karlsen er en oplevelse, som du med garanti aldrig har prøvet før, og som vil blive husket lige så tydeligt efter årtier som på den første søvnløse nat.

Læn jer tilbage og lad jer blive ført ind i en verden, hvor Mikkel tager kontrol over både jeres tanker og handlinger.

Tidspunkt:
Dørene åbner:
Show, Sal:
Show, Sal + menu:
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først