Foredrag m. Muldvarpen - Ulrich Larsen

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 19:00

Der kan tilkøbes showmenu hos Det Mexicanske Bøfhus

17:30 Ankomst på Det Mexicanske Bøfhus (hvis du har tilkøbt showmenu)

18:00 Spisning (hvis du har tilkøbt showmenu)

19:00 Afgang mod Postgaarden (2 minutters gang)

Har du IKKE tilkøbt koncert-menu hos Det Mexicanske Bøfhus, er du velkommen i Postgaarden fra kl. 19:00

Ulrich Larsen er født i Slagelse, opvokset på Vestlolland og uddannet kok. Efter endt uddannelse aftjente Ulrich sin værnepligt i Søværnet, og arbejdere herefter i restaurationsbranchen som Restaurant– og Souschef på flere restauranter. Han bosatte sig i 2005 på Vestegnen med sin kone og to børn. På mange måder beskrivelsen af en helt almindelig mand med en helt almindeligt opvækst og et helt almindeligt job. Men også af en mand, der tog et ualmindelig valgt, der blev skæbnesvangert for den tilværelse Ulrich lever i dag og har gjort det de sidste mere end 10 år. Nemlig valget om at infiltrere Nordkorea og dokumentere alt med kamera. I år 2010 blev Ulrich pga. kronisk sygdom tvunget til at gå på førtidspension. Under sine lange hospitalsindlæggelser ifm. behandlingen opgav han ikke livet, men blev optaget af det mystiske Nordkorea.

Med stor interesse så han filmen Det Røde Kapel, som var instrueret af dokumentarist og journalist Mads Brügger, som Ulrich herefter kontaktede. Her blev det første spadestik taget til det, der sidenhen skulle blive den hurtigste og bedst sælgende danske dokumentar, som derudover har vundet en Robert for årets dokumentar.

Et foredrag med Ulrich Larsen giver dig:

  • Den utrolige historie om hvordan han blev undercover spion
  • Indblik i hvordan skjulte han de konstante løgne for sin hustru alt imens han rejste verden rundt som muldvarp
  • Et blik bag tilbliveværelsen af dokumentaren og hør hvordan det lykkedes ham at infiltrere Nordkorea

I dag kan Ulrich se tilbage på en vanvittig rejse der varede fra 2010 til 2020. Igennem ti år mødte og lærte Ulrich om en spions metier fra de mest erfarne operative MI5 og CIA-agenter. Efter afsløringen har et ekspertpanel i FN indkaldt Ulrich til at dele sine erfaringer.

Ulrich havde aldrig forventet eller håbet på at han skulle blive et kendt ansigt verden over, men med Muldvarpen – Undercover i Nordkorea, så blev det bagsiden af den medalje han helst havde været foruden.

Vi glæder os til at tage imod jer, til et nervepirrende foredrag på Postgaarden Event- og Musikhus.

Tidspunkt:
Dørene åbner:
Show:
Show + menu:
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først