Dan Andersen & Daniel Lill

10. oktober kl. 20:00 Dørene åbner kl. 19:00
150 kr. / i døren 175 kr.
Kordilgade 6B 4400 Kalundborg

Dan Andersen & Daniel Lill

Dan Andersen - Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at
tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Senest har Dan Andersen touret hele landet med sit nyeste oneman show "På Vippen".

Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes. Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla. Senest har Daniel Lill været aktuel med sit oneman show "Glad i låget" der spillede for fulde huse i 2018.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores facebookside!