Foredrag med Daniel Svensson

I dette livsbekræftende foredrag fortæller Daniel Svensson om de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp han vandt, og som gjorde ham i stand til at genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold. I 2016 fik Daniel igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb overvandt for anden gang.

12. september kl. 20:00 19
180 kr. Gebyr 8 kr.
Kordilgade 6B 4400 Kalundborg

Information

Mit livs kamp – på og udenfor banen

- I dette livsbekræftende foredrag fortæller Daniel Svensson om de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp han vandt, og som gjorde ham i stand til at genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold. I 2016 fik Daniel igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb overvandt for anden gang.

- Den kendte håndboldspiller fortæller om den dag, da han under en træningstime i et fitnesscenter opdagede en bule på halsen, og om hvordan han et par uger senere måtte opgive at gennemføre intervaltræningen i sin daværende tyske klub.

- I løbet af foredraget sætter Daniels Svensson også fokus på det chok han fik, da diagnosen satte sportskarrieren og livet på pause, og på den nedtur der fulgte, på den svære tid under det uafklarede sygdoms- og behandlingsforløb, på håbet, tvivlen samt på øjeblikket, da han fik grønt lys til at begynde kampen tilbage.

- I dette på en gang livsbekræftende og underholdende foredrag fortæller Daniel sin alvorlige historie og sætter fokus på de bekymringer og livskriser, der følger med cancer. Alligevel formår Daniel at gøre foredraget super humoristisk, så emnet ikke bliver alt for sørgmodigt for publikum.

- Foruden sit veloverståede sygdomsforløb fortæller Daniel Svensson også om sit lange liv i og omkring dansk tophåndbold, og skræddersyr gerne et foredrag eller oplæg, der passer til præcis jeres behov.

Hvem er han:

Den tidligere professionelle håndboldspiller Daniel Svenssons personlighed på banen såvel som uden for banen er en af grundene til hans popularitet og succes som foredragsholder. I sit både ærlige og livsbekræftende foredrag ser han tilbage på en ti måneder lang periode, der var et livtag med en kræftsygdom. Her var fire af månederne med kemobehandling. Daniel fortæller om genoptræningen, der fulgte efter, og det succesfulde comeback i håndboldsporten.

Daniel Svensson var bemærkelsesværdig i den danske håndboldelite, hvor han var en både en afholdt og dygtig spiller. Han måtte dog prat sætte karrieren ufrivilligt på pause i ti måneder, da han tilbage i 2012 fik konstateret lymfekræft. Daniel stod over for en kamp både på håndboldbanen og i privatlivet, men blev i 2017 erklæret kræftfri for anden gang.

Daniel Svensson åbnede imponerende resultater i håndboldens verden. Han er tidligere dansk mester med AaB Håndbold, pokalvinder og DM-sølvvinder med Skjern Håndbold og har en international fortid i det tyske TUS-N-Lübbecke og spanske Toledo Balonmano. I dag kan du opleve ham som en autentisk håndboldkommentator og en absolut eftertragtet foredragsholder, der lukker publikum ind i de værste perioder i sit liv, og således er Daniel Svensson foredrag til stor inspiration for alle tilhører.

Da Daniel Svensson i 2017 måtte lægge håndbolden og harpiksen fra sig, startede han arbejdet som chef for børnefonden CoolUnite, stiftet af den store nordjyske virksomhed, Coolshop. Daniel Svensson har også deltaget i Vild med dans i 2017 og var fast kommentator under håndboldlandsholdets overbevisende VM-sejr i 2019.

Vi ser frem til en spændende aften på Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus.

Tidsplan:
Dørene åbnes: kl. 19.00
Arrangements start: kl. 20.00

Bemærk venligst:
Siddende koncert unummereret

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores facebookside!