Gry - Grand Prix Show

Grand Prix vinder 1983 med Kloden Drejer

08. september kl. 14:00 Dørene åbner 13:00
175 kr.
Kordilgade 6B 4400 Kalundborg

Gry - Grand Prix Show

Grand Prix hygge på Postgaarden.

Der er altid god og hyggeligt stemning, når Gry (Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 1983) underholder.
Nyd de dejligste sange med pigen, der synger med hjertet og optræder med populært repertoire med Melodi Grand Prix toner og andre evergreens.
Der er løbet meget vand i åen siden Gry vandt Dansk Melodi Grand Prix med "Kloden Drejer" og årene har budt på mange spændende musikalske oplevelser for Gry, både i Danmark, Tyskland og Frankrig.
Med en god portion livserfaring i bagagen har Gry nu sammensat et underholdningsprogram for seniorer. Her er masser af Grand Prix toner, hvor der naturligvis er et genhør med Grys egen vindersang ”Kloden Drejer”, men også andre danske og internationale grand prix sange som ”Vi maler byen rød”, ”En lille melodi”, ”Danse i måneskin”, ”Diggiloo Diggeley”, ”Save All Your Kisses For Me”, etc.

Med stort nærvær, flot sangstemme og charmerende optræden vil Gry også synge andre kendte evergreens som bl.a. ”Smilende Susie”, ”Sommer & Sol”, "Hvorfor er lykken så lunefuld". "Den første gang, jeg så dig", "Smile" "Jeg plukker fløjlsgræs", Gitte Hænning sange og måske et Elvis nummer.
Gry har stadig fuld fart på og er jævnligt på TV i bl.a. ”Sommersang i Mariehaven” og Dansktoppen på DK4.

I samarbejde med Meny Kalundborg vil der være kagebord og kaffe incl. i billetten.
Nyd en søndag eftermiddag i Grand Prisen tegn på Postgaarden.

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores facebookside!