Thomas Buttenschøn (solo) GRATIS KONCERT

Thomas Buttenschøn - Tilbage På Dansk. Den anmelder roste og folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show “Tilbage På Dansk”.

04. oktober kl. 20:00 Dørene åbner kl. 19
GRATIS kr.
Kordilgade 6B 4400 Kalundborg

Information

Buttenschøn udgiver i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser” som udkom i 2011. På albummet tager Thomas os med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkoholforbrug, og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Det hele kan, på papiret godt se en smule trist ud, men på “Tilbage På Dansk” tournéen, bliver al melankolien holdt i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige, danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes.
Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

“Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på at mine fortællinger, og mine sange, kan sætte en masse tanker i gang, hos dem der kommer og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser, er når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad ogtrist på samme tid. Det er dén følelse jeg gerne vil give mit publikum.”

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end, skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere når man kun er halvdansk. Alt det og meget andet kan du få svar på, når Buttenschøn rejser hele landet rundt. Thomas spiller helt nye sange, men berører også gamle kendinge fra det store bagkatalog.

Det er en stor fornøjelse at byde Thomas Buttenschøn velkommen på Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus.

Tidsplan:
Dørene åbnes: kl. 19.00
Arrangements start: kl. 20.00

Bemærk venligst:
Siddende koncert unummereret

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores facebookside!