Tørfisk

I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret Tørfisk er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs”, som er det engelske ord for ising.

04. november kl. 20:00 Dørene åbner kl. 19
395 kr.
Kordilgade 6B 4400 Kalundborg

Tørfisk

UDSOLGT

Et samarbejde med H.F. Vestsjællands Venner og Postgaarden har resulteret i koncert med Tørfisk.
Tørfisk har turneret rundt i landet i 41 år med den samme besætning, som da det hele startede i 1981. Tørfisk udgav en ny CD i november 2021, ”Tørfisk Fyrre”, med 11 helt nye sange.
– Nogle af de nye sange er med fra scenen, og vi er taknemlige for, at vores publikum har tage godt imod dem og heldigvis – også stadig er glade for de gode gamle sange, lyder det fra orkestret.
Typisk vestjysk charme
Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.
Billetter incl. lækker Tapas PRIS: 395,-
KUN 175 billetter
Købes på Tlf. 28907526

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores facebookside!