Om Postgaarden

Læs historien bag Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus og mød folkene bag.

Postgaarden

Igennem årtier har den gamle teatersal på Postgaarden i Kalundborg dannet rammen om en stor del af købstadens sociale og kulturelle liv.
Lige fra danseskoler, skiftende kunstudstillinger, revyer, dilettantforestillinger, teateraftner, sangforeninger, jubilæumsfester, møder, foredrag, boksestævner, jazzklub, bankospil og juletræsfester.

Tidligere var der også tilknyttet en fin restaurant til, hvor man kunne nyde en let anretning og glas til ganen.
I 1960érne blev Hotel Postgårdens teatersal blandt andet brugt som tilholdssted for Kalundborg Jazzklub- kaldet Club Caloo – og et væld af danske og udenlandske jazzmusikere der senere blev verdensstjerner.

Kirsten Dan Jensen drev danseskolen KDJ-Dans i teatersalen i 40 år fra 1965-2005, hvorefter svigerdatteren Jannie Dan Jensen fortsatte virksomheden frem til 2008, siden har teatersalen stået tom og har været brugt til depotrum for øvrige lejere i bygningen.

Ægteparret Morten og Trine Nystrup overtog stedet i marts 2019 med målet om, at relancere stedet som Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus.

Vi glæder os meget til, at byde jer indenfor i det gamle hus, som har fået en lille makeover.

Postgaardens venner

Når I som samarbejdspartner hjælper os, hjælper I samtidig hele området med at skabe store kulturoplevelser. De arrangementer, I er med til at gøre mulige, giver hvert år vores borgerer fantastisk scenekunst og uforglemmelige kulturoplevelser. Det er med til at fastholde beboerne og tiltrække nye, og det er med til at skabe positiv omtale af hele Kalundborgområdet. Vores samarbejde skaber altså værdi for alle.
Som samarbejdspartner får du naturligvis også en lang række fordele, der tilgodeser din virksomhed og dine medarbejdere og partnere. Så vil du eller din virksomhed være med til, at løfte kulturlivet i Kalundborg, vil vi glæde os til at byde jer indenfor i det nye musikhus.
Alle samarbejdspartnere får ligeledes plads på vores guldtavle på Postgaarden.

Hos Postgaardens Venner har man mulighed for at tegne 4 former for sponsorater.

Guld-, Sølv-, Bronze- og Personlig Sponsor.

For yderligere information vedrørende ”Postgaardens venner” kontakt venligst en af nedenstående medarbejdere - så vi i fællesskab kan finde den aftale der passer til din virksomheds ønsker og behov:

Morten Nystrup tlf. 22814117
Trine Nystrup tlf. 30241341

Morten Nystrup

Ejer 22814117

Trine Nystrup

Ejer 30241341

Anders Larsen

Teknisk ansvarlig 23608784

Seneste nyt fra Facebook

Hold dig opdateret med spændende nyheder fra vores facebookside!