Image Alt

Om postgaarden

c
Historien

Om os

Igennem årtier har den gamle teatersal på Postgaarden i Kalundborg dannet rammen om en stor del af købstadens sociale og kulturelle liv.
Lige fra danseskoler, skiftende kunstudstillinger, revyer, dilettantforestillinger, teateraftner, sangforeninger, jubilæumsfester, møder, foredrag, boksestævner, jazzklub, bankospil og juletræsfester.

Tidligere var der også tilknyttet en fin restaurant til, hvor man kunne nyde en let anretning og glas til ganen.
I 1960érne blev Hotel Postgårdens teatersal blandt andet brugt som tilholdssted for Kalundborg Jazzklub- kaldet Club Caloo – og et væld af danske og udenlandske jazzmusikere der senere blev verdensstjerner.

Kirsten Dan Jensen drev danseskolen KDJ-Dans i teatersalen i 40 år fra 1965-2005, hvorefter svigerdatteren Jannie Dan Jensen fortsatte virksomheden frem til 2008.

Vi glæder os meget til, at byde jer indenfor.

Smugkig i vores

Historiske lokaler

Postgaardens gamle rammer giver os mulighed for, at skabe unikke totalløsninger tilpasset lige netop jeres arrangement. Med vores 420 kvadratmeter kan vi rumme næsten alt, og uanset hvilke ønsker og krav I har til lokale, opstilling, mad eller teknik, finder vi en løsning. Musikhuset råder over en stor koncertsal med plads til 266 siddende og en balkon med plads til 45 siddende.

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Bliv inspireret og få de nyeste arrangementer først